Bun venit la Institute of Microtraining!

Institute of Microtraining face simplă și rentabilă investiția în cea mai importantă resursă a companiei dumneavoastră: angajații săi. Institutul creează și livrează programe de training concise, lucrând împreună cu dumneavoastră la implementarea programelor de training personalizate, adaptate cerințelor companiei.

Microtraining oferă participanților un mod de a învăța diferit, reconfortant.

 

Portofoliul de module

Abordarea învățării mixte sau „blended learning“, permite persoanelor să-și gestioneze programul lor propriu de învățare și să acceseze trainingul on-line în module de 15-20 de minute fiecare. Livrarea informală se adresează persoanelor dintr-o gamă largă de industrii și niveluri de experiență profesională. Aspectele învățării combinate permit angajaților să învețe, eliberându-i de responsabilitățile lor zilnice un timp minim – fiind atrăgător pentru patroni și manageri datorită minimizării costului absenței angajaților. Portofoliul de module standard care oferă soluții în proporție de 95% cerințelor de training, ajută și la reducerea cheltuielilor companiei.

 

Training personalizat

Microtraining este un concept de training și dezvoltare modern, bine definit, care poate fi adaptat cerințelor specifice activității dumneavoastră. Programele de microtraining sunt concepute a fi livrate într-un mod concis și rentabil, reușind cu succes dezvoltarea și motivarea angajaților.
Dacă trebuie să distribuiți o actualizare a planului de afaceri, să furnizați noi perspective din industrie sau să împărtășiți colegilor cele mai bune practici în relația cu clienții, Institutul poate crea un program de microtraining personalizat asigurându-vă că aceste cursuri vă formează o echipă pregătită să lucreze cu entuziasm pentru atingerea obiectivelor organizației.

Dumneavoastră determinați conținutul trainingului; Institute of Microtraining concepe modul de livrare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Trimite un mesaj și te vom contacta curând!

Numele

Email

 • “Microtraining a completat cu success în ultimii 3 ani dezvoltarea noastră profesională. Angajații noștri au fost foarte impresionați atât de trainer, cât și de conținutul sesiunilor de training din sală.”

  Beatrix Gröschl
  HR Development & Recruiting
  Tyrolit Schleifmittelwerke Swarovski KG

  Tyrolit-Schleifmittelwerke Swarovski K.G.
 • “Microtraining este compact, eficient și diversifică foarte bine ofertele noastre educaționale. Angajații noștri au fost întotdeauna mulțumiți de măsurile de calificare.“

  Bianca Mayer,
  HR Manager
  Stadtwerke Kufstein GmBh

  Stadtwerke Kufstein GmbH
 • “Institute of Microtraining ne sprijină de 5 ani în dezvoltarea resurselor umane, în special cu sesiuni de training în sală și carduri de întrebări digitale. Angajații noștri savurează efectiv etapa de e-learning. Mensurabilitatea rezultatelor este un atu major pentru noi.”

  Reinhard Hilber
  Manager of customer service
  Innsbruck Kommunalbetribe AG

  Innsbrucker Kommunalbetriebe AG
 • “Vorba lungă, sărăcia omului! – Valoarea de învățare a microtraining-ului este comparabilă cu valoarea a două zile de seminar. Din cauza faptului că ajungi rapid la subiect, costurile sunt semnificativ mai mici.”

  Mag. Dietmar Rosanelli
  Human resource manager
  ADLER-Werk Lackfabrik

  ADLER-Werk Lackfabrik
 • “Ca persoană responsabilă de dezvoltarea profesională continuă a studenților, a profesorilor și a angajaților este important să oferi flexibilitate pregătirii. În special îmbinarea sesiunilor în clasa cu e-learning reprezintă un câștig enorm.”

  Christa Eibl
  Human resource managemer
  Fachhochsch Kufstein Tirol Bildungs Gml – Universitatea de Științe Aplicate

  Fachhochschule Kufstein Tirol Bildungs GmbH
 • “Institute of Microtraining ne-a ajutat anul trecut să dezvoltăm oferte educaționale pentru angajații noștri. Echipa IoM ne-a convins cu idei noi, concepte inovatoare și standarde înalte de calitate. Angajații noștri au fost foarte încântați de rezultate.“

  Roland Heß,
  Operation Manager, Linz AG

 • “Am găsit metoda de învățare utilizată de către Institutul de Microtraining foarte utilă. Trainingul de vânzări a fost foarte distractiv și conținutul foarte concentrat, la obiect și motivant. Cu ajutorul aplicației de învățare Microtraining, am repetat și am practicat conținutul învățării, timp de trei săptămâni.
  Acest lucru a crescut transferul a ceea ce a fost învățat în practica de zi cu zi. Conținutul este încă utilizat după luni de zile. Mulțumesc foarte mult!”

  Alexandra Leitner
  Director Resurse Umane
  Loacker

  Loacker
 • “Când vorbim despre industrie, nu trebuie să uităm că: angajații noștri calificați sunt cel mai important factor care ne diferențiază de concurența internațională și ne face competitivi. Microtraining ofera o modalitate de calificare foarte rentabilă și eficientă.”

  Maren Hebestreit
  Manager de Resurse Umane
  Velox GmbH

  Velox
 • “Cu Microtraining am fost capabili să generăm noi stimulente și să intrăm în lumea cardurilor digitale de învățare.”

  Mag. Alexander Konecny
  Director General
  Bahlsen GmbH & Co. KG

  Bahlsen
 • “Prin combinarea modulelor de training, am fost capabili să acoperim complet nevoile noastre. Microtraining a avut conținut perfect adecvat și cu aplicația de învățare mobilă oamenii noștri de vânzări decid singuri când și unde învață.”

  Stefanie Schulz
  Asistent la departamentul de management / personal
  Pflanzenhandel Lorenz von Ehren GmbH & Co. KG

   

  Lorenz von Ehren
 • “Pentru noi Microtraining este perfect: extrem de distractiv, lucrează intensiv pe problemele noastre. Super microtrainer.
  A surprins foarte bine nevoile noastre într-un interviu preliminar și a coordonat cu atenție conținutul pregatirii noastre.
  Voi repeta experiența. În general, o metodă foarte eficientă pentru formarea angajaților – fără întreruperi majore a activitații profesionale. Recomand călduros.”

  Rainer Gunz
  Managing Director
  GLÜCK AUF Real Estate Services GmbH & Co. KG

  Glück Auf
 • “Organizarea microtrainingului ne-a impresionat. Am fost încântați în special de etapa de învățare mobilă.”

  Michael Kieckbusch
  Head of Sport and Baths
  Primăria Wuppertal

  Stadt Wuppertal
 • “Formatele de învățare inovatoare câștigă în importanță în formarea profesională continuă. În acest context, Institute of Microtraining ne-a convins cu abordarea inovativă a învățării mixte, inclusiv accesul la platforma mobilă de învățare.”

  Dr. Bernd Schulze
  Senior Manager Proiecte Strategice
  XING Events GmbH

  XING
 • “Conceptul de calificare al Institutute of Microtraining s-a dovedit a fi un program foarte eficient și acceptat de instruire pentru compania noastră de dimensiuni medii, astfel încât vom continua să utilizăm module suplimentare în viitor.”

  Dr. Jens Achenbach
  Director General
  Flintec GmbH

  Flintec