Didactica microtrainingului în sală

Microtraining înseamnă training specific, durabil și eficient în unități de învățare scurte. Conținutul trainingului în sala este conceput să dureze 3 ½ ore și este caracterizat de un nivel înalt de relevanță practică și interacțiune. În acest fel participanții rămân pe deplin angajați și se evită „supraîncărcarea cognitivă“, etapele de predare fiind nu mai lungi de 20 de minute. Fiecare etapă de prezentare a conținutului este completată cu exerciții practice. Sesiunea noastră de training conține mai multe etape practice pentru a asigura aplicarea imediată a cunoștințelor dobândite în activitatea de zi cu zi.

Grupa noastră de training se limitează la un număr de maxim 15 participanți pentru a permite un nivel înalt de interacțiune. Microtrainerii noștri certificați livrează sesiuni de training bazate pe perspectiva personală vastă în aria lor de expertiză și își vor clădi conținutul trainingului pe cele mai recente descoperiri ale studiilor de cercetare. Ne orientăm către cele mai recente exerciții și o varietate de metode pentru a ne asigura că fiecare cursant este ajutat în mod adecvat.

Sunt folosite metode speciale pentru a înlocui pauzele ineficiente și astfel creăm mai mult spațiu și timp pentru experiența reală de învățare. În scopul transparenței, cursanții vor fi informați despre pașii și obiectivele de învățare, astfel încât să fie evidențiată relevanța tematicii. Fiecare sesiune de training prevede exerciții speciale care activează conținutul, dezvoltă motivarea participanților și dorința lor de a învăța în ritmul lor individual pe parcursul etapei de învățare folosind aplicația mobilă.

La sfârșitul sesiunii de training folosim întotdeauna cea mai avansată metoda de evaluare în timp real care permite participanților să dea un feedback instant și deschis. Acest lucru ne ajută să împărtășim experiențele pozitive și negative cu echipa pentru a dezvolta continuu programe în parteneriat cu dumneavoastră, clientul nostru.

Didactica învățării mobile

Aplicația noastră ”KnowledgePulse” încurajează participanții să proceseze și să reflecte asupra conținutului materialului de curs. Aplicația acordă timp pentru învățare individuală și auto-dirijată pe telefonul mobil, computer sau tabletă, oricând și oriunde. Mai exact, prin utilizarea învățării mobile suntem capabili să tăiem ”curba uitării”.