De ce Institute of Microtraining®?

În lumea digitală de astăzi, credem cu tărie că învățând mai mult, în mai puțin timp, este ceea ce face diferența dintre succes și eșec, în carieră și în afaceri. Teghnologia schimbă modul în care lucrăm și învățăm. Plarforma tehnologică prezentată de Microtraining® vă va surprinde cu conținut actualizat, livrat în mod eficient, în formate motivante. În educație, nu trebuie să ne bazăm doar pe tehnologie, dar este un ingredient cheie pentru educația organizațională din zilele noastre. Conceptul de muncă este redefinit pe măsură ce intră și ies generații diferite în forța de muncă.
Institute of Microtraining® crede cu tărie în conceptul de inovare în spațiul de învățare și dezvoltare profesională.
Învățarea noastră mobilă ajută la tranformarea noii informații în cunoștințe asimilate pe termen lung. Soluția noastră Mobile+ furnizează tehnologia individuală și auto-direcționată, spre învățarea pe smartphone-uri, computere sau tablete. Oricând, oriunde și pe orice dispozitiv. Informația poate ajunge instantaneu oriunde s-ar afla angajații companiilor, fără costuri implicate de transport, cazare și timp.

 

Conceptul Institute of Microtraining®

”Motorul„ activității noastre are la bază conceptul Micro-Method® și faptul că vom oferi suport clienților noștri, prin designul eficient al managementului lor de învățare și cunoaștere prin învățarea digitală. Micro-Metoda® este răspunsul perfect la schimbările digitale, ceea ce a făcut posibilă dezvoltarea metodei noastre. Când primele dispozitive mobile cum ar fi smartphone-urile și tabletele au apărut în 2007, modul în care oamenii și întreprinderile comunică, s-a schimbat. Acesta este motivul pentru care modul în care învățăm trebuie să țină pasul cu revoluția digitală.
Suntem convinși că prin combinarea tehnologiei de învățare și a conținutului într-un mod contemporan, în formatul Microtraining®, putem livra cele mai bune rezultate companiei tale.

Poți opta pentru utilizarea modulelor noastre de învățare sau îți poți personaliza propriile module!
Consultantul nostru îți va oferi asistență în personalizarea modulelor de învățare și le va construi împreună cu tine, stabilind împreună:

 1. Limbajul ce urmează a fi utilizat, fie la nivel internațional, fie la nivel local sau specific industriei.
 2. Produsele specifice, nevoile ce trebuie atinse sau alte cerințe pe baza cărora ar trebui construit programul.
 3. Cum definești succesul afacerii tale și cum poți măsura gradul de succes al modulelor de învățare.

 

Platforma ta: Smartphone-ul

Platforma noastră: Aplicția Microtraining®

Subiecte

 • Vânzări
 • Relații cu clienții
 • Comunicare
 • Project management
 • Managementul reclamațiilor
 • Managementul echipei
 • Motivare
 • Time management
 • Marketing online
 • Telesales
 • Social media
 • Sănătate și siguranță în muncă
 • Lifestyle
 • IT &Software
 • Dezvoltare personală
 • Customer Service
 • Cursuri interactive pentru copii
 • Cursuri de gătit
 • Și multe altele …

Mobile +

Vrei să începi să utilizezi învățarea de pe o platform digitală în compania ta? Mobile + este produsul potrivit pentru tine! Cea mai recentă aplicație de învățare Microtraining® va deveni magazinul inteligent de cunoștințe. Cu ajutorul aplicației Microtraining®, angajații tăi vor beneficia de training-uri specializate sau vor putea repeta conținutul de instruire din sesiunile de training externe și interne, de pe telefonul smartphone pentru a aplica direct la locul de muncă cunoștințele acumulate. Angajații tăi vor învăța mai repede, individual, de oriunde și de pe orice dispozitiv digital .

Training +

Are la bază module aplicative condensate, asistate de un microtrainer autorizat, în sala de curs, continuate prin învățarea individuală cu ajutorul dispozitivelor digitale.
Varietatea conținutului modulelor de învățare nu cunoaște limite, deoarece vei avea acces la experții noștri. Vei defini conținutul modulelor pe care dorești să le implementezi cu Microtrainerul nostru. Traducem conținutul specific de învățare în mediul digital și îți oferim posibilitatea de a modela în mod activ viitorul angajaților tăi.
O parte esențială a conceptului Microtraining, ești TU!

Enterprise

Traditia întâlnește inovația. Obiectivul nostru este de a face procesul de învățare tradițional eficient, prin combinarea cunoștințelor, cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei.
Îți vei putea încărca conținutul dorit într-o platformă digitală inovativă, având acces la acestea oricând vei avea nevoie. Informațiile pot fi acum stocate și multiplicate pentru toți angajații. Rezultatele sunt măsurabile și pot fi solicitate în orice moment, în timp real. Progresul individual de învățare, durata și timpul de învățare pot fi ușor evaluate la nivel de angajat și de grup. Aceste date sunt doar la un click distanță!